VERHUISFIRMA WEVELGEM

Z

Particuliere en professionele verhuizingen

Gestart als transportfirma is Couvreur zich door de jaren heen meer gaan toeleggen en specialiseren in verhuisdiensten.

Uiteraard verhuizen we van en naar overal maar wanneer u verhuist, zoekt u best naar een verhuisbedrijf uit de buurt van waar of waar u naar toe verhuist. Of er tussenin.

Verhuisfirma Wevelgem

Verhuist u van of naar Wevelgem? Of ligt Wevelgem ergens tussen uw oude en nieuwe verblijfplaats? Dan is Couvreur Verhuizingen uit Roeselare uw partner voor uw verhuis. staat in voor het verhuizen van particuliere woningen en voor professionele bedrijfsverhuizingen van en naar Wevelgem. Zo verhuizen wij van en naar huizen, appartementen, seniorenflats, rusthuizen … als ook regelen wij de verhuis van dokterspraktijken notariaten, winkels, KMO’s …

 

Bepaalde types verhuizingen hebben specifieke noden. Ook afhankelijk van waar of naar waar u verhuisd dient u rekening te houden met specifieke regels. Zo ook wanneer u van of naar Wevelgem verhuist.Door onze ervaring kunnen wij hierop inspelen en weten we vaak reeds op voorhand waar we rekening mee dienen te houden. 

Wij staan in voor het demonteren en monteren van meubels, waar nodig zorgen wij voor verpakking van waardevolle stukken in bubbel- of rekfolie. Uiteraard brengen onze ploegen ook steeds verhuisdekens mee om te gebruiken waar nodig.

Voor uw verhuis in regio Wevelgem kan u ook rekenen op Verhuisfirma Couvreur voor verhuisdozen en voor verhuizingen met een verhuislift. Wij beschikken over alle nodige materiaal om vlot te verhuizen.

Meer info over verhuizen in Wevelgem:
Ga naar Stad Wevelgem

 

Z

Complete en moderne uitrusting

Z

Vaste en betrouwbare werkkrachten

Z

Meer dan een eeuw ervaring

Om een verhuis te regelen in van of naar Wevelgem, van of naar Roeselare of elders in België en om u een zo juist en correct mogelijke prijsofferte te kunnen bezorgen kan u best bij ons langskomen of ons telefonisch contacteren. Via mail kan uiteraard ook via het contactformulier.

VERHUISDOZEN
Wevelgem

Bij Couvreur zorgen we voor alles, ook voor geschikte en stevige verhuisdozen om uw gerief gemakkelijk in in te pakken en te verhuizen.

Laat ons zeker weten of u dozen nodig hebt en hoeveel wanneer u uw verhuis komt plannen.

 

VERHUISLIFT TOT

7de VERDIEPING

Door de jaren heen werd er steeds vaker en steeds hoger verhuist. Daarom beschikken we bij Couvreur verhuizingen in Wevelgem over moderne ladderliften die tot 7 verdiepingen hoog kunnen verhuizen.

TRANSPORT

Couvreur staat in voor het volumetransport van uw goederen
in België en Frankrijk.

VERHUIZINGEN

Verhuisfirma voor particulieren en bedrijven,
zowel regio Wevelgem – Roeselare als daarbuiten.

MEUBELBEWARING

Opslag van meubelen voor korte of lange termijn, verschillende opslagmogelijkheden ter uw beschikking.

BEL 051 22 78 22